Geloof niet alles wat we u zeggen. Pols voor de zekerheid even onze opdrachtgevers. Dit zeggen klanten over Gold.

De jongens van 'Papaverstraat 60' leveren uitstekend werk. Voor zowel Marina Dental als Marina Clinic bewijzen ze hun toegevoegde waarde keer op keer.

Roel Snijders
MKA-chirurg / Implantoloog
Marina Dental / Marina Clinic

Mercuur is in beweging en dan heb je behoefte aan een partij die zaken uit handen neemt. Gold neemt verantwoordelijkheid en lost dingen op door er zelf invulling aan te geven.

Chris de Boer
Directeur
Mercuur Bouw

Gold begrijpt de bouw, spreekt 'onze' taal, voelt aan waar onze kansen liggen. Daarom heeft Gold altijd aan twee woorden genoeg bij het schrijven van alle publicaties op onze website en social media.

René van Griensven
Algemeen Directeur
Van Keulen

Als corporatie bevinden wij ons in een brei van regelgeving. Gold heeft dat weten te vertalen naar leesbare brochures, zonder daarbij onze juridische verplichtingen uit het oog te verliezen.

Fred de Boer
Directeur
De Vooruitgang

Gold ontwikkelde in 2006 onze nieuwe huisstijl en sindsdien coördineren zij onze complete visuele communicatie. Op dat vlak zijn we na 25 jaar volwassen geworden, mede dankzij Gold.

Jaap Braakman
Rector
Don Bosco College

Over de samenwerking met 'Papaverstraat 60' ben ik al jaren zeer tevreden. Korte lijnen, creatieve oplossingen en betrokkenheid zijn daarbij sleutelwoorden. Wat mij betreft een 100% match!

Niels Buijs
Directeur
BodemPlan BV

In 2012 bracht onze nieuwe website binnen één jaar tientallen particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Deze investering heeft zich dubbel en dwars uitbetaald.

Ron Eerdhuijzen
Directeur
ESK Tegelzetters BV