Schilder, specialist in retailvloeren met diepe roots in tegelwerk.

Schilder legt kilometers tegelvloeren in supermarkten en retailpanden door heel Nederland. Het bedrijf heeft het druk. De uitstraling van Schilder raakte de afgelopen jaren ongewild bedolven onder het succes van het tegelbedrijf. Met als gevolg dat het logo en de (verouderde) website opeens de lading niet meer dekken. Zodoende ontstond er een behoefte voor een nieuw logo en een nieuwe website, passend bij de volwassen en toekomstgerichte tegelonderneming die Schilder vandaag is. 

Modern en multifunctioneel
Gold onderzocht de huidige positie van Schilder in de markt en wat de gewenste positie voor de toekomst is. We hielpen het tegelbedrijf een eind op weg met het identificeren van hun missie en ambities. Op basis daarvan ontwikkelden wij een nieuw en multifunctioneel logo dat voldoet aan alle praktische voorwaarden. Het is een modern, minimalistisch ontwerp geworden dat geschikt is voor diverse gebruiksdoeleinden zoals werkkleding, werkauto’s drukwerk etc. 

Clean en krachtig design
Wat Schilder doet, doen niet veel andere bedrijven. Passend bij Schilder’s unieke werkmethode en stevige marktpositie ontwikkelde Gold een clean en krachtig webdesign. Ondersteund door hoogwaardig beeldmateriaal straalt de nieuwe website van Schilder Tegelzetters specialisme uit. En vakgebonden autoriteit. 

Uniek en bedrijfseigen beeldmateriaal
De strakke planning, organisatie en coördinatie van de fotoshoots op verschillende locaties viel onder onze verantwoordelijkheid en leverde Schilder prachtige beelden op die een perfecte afspiegeling zijn van hun werk.