OHV, 90 jaar historie in de financiële toekomst

Voor OHV, één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland, ontwikkelde Gold een nieuwe website. Geheel in nauwe samenwerking met het OHV marketingteam. De nieuwe uitstraling mocht professioneler, moderner, krachtiger en op maat gesneden. Als een maatwerk zakenpak.

Creatieve kapstok
De wereld om ons heen verandert steeds sneller en de impact van veranderingen wordt steeds groter. Wat echter nauwelijks verandert, is de behoefte van onze klanten en onze rol als beheerder van andermans vermogen. Ook nu Oekraïne in oorlog is, identificeert OHV de belangrijkste financiële kansen en risico’s voor de toekomst. Dat kan OHV als geen ander. Want OHV beschikt over een uniek netwerk en een onderscheidende handelspositie in de markt, als gevolg van hun bijzondere geschiedenis.’ 

Bovenstaande creatieve kapstok werd het garen waarmee we het complete design en de inhoud van de website hebben gesponnen. Door het in kaart te brengen van de belangrijkste eigenschappen van OHV en die vervolgens optimaal te matchen met de klantbehoeften, ontstond een heldere en krachtige propositie.

Op maat UX-design, optimale klantreis
Met een high-end UX-design creëerden we een optimale customer journey en verhoogden daarmee het aantal conversies/leads. Daarnaast, om aan de informatiebehoefte van de websitebezoeker te voldoen, ontwikkelden we nieuwe brochures die goed vindbaar zijn op de nieuwe website. Hoewel het nu nog te vroeg is om conclusies te trekken op basis van de resultaten van de nieuwe website, is het aantal conversies zoals het er nu naar uitziet substantieel verhoogd. 

Behalve design voor web en online informatiemateriaal verzorgde Gold de casting van modellen en coördineerde professionele fotoshoots op verschillende locaties. 

Over OHV
OHV is sinds 1932 actief op de financiële markten. Daarmee hebben zij 90 jaar ervaring. Van oudsher bedient OHV voornamelijk de institutionele markt, maar inmiddels is de portefeuille uitgebreid met de particuliere markt en brokerage services. OHV onderscheidt zich van andere vermogensbeheerders door haar unieke rol als bemiddelaar op de internationale kapitaalmarkt. Inmiddels is OHV uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.