Nemassdeboer

Voor nemassdeboer, één van de grootste financieel dienstverleners in de regio, ontwikkelde Gold een nieuwe website. Vanwege de verschillende merken die de NDB Groep voert, is er in het webdesign rekening gehouden met een ruime toepasbaarheid opdat deze kan worden toegepast bij de bedrijven binnen de groep. De nieuwe website van nemassdeboer is een complete presentatie geworden van het gehele dienstenpakket. We zijn gepast bescheiden trots op het eindresultaat. 

Uniek en bedrijfseigen beeldmateriaal gemaakt
Alle bestaande afbeeldingen op de website vervingen we door uniek nemassdeboer beeldmateriaal. Voor de creatie daarvan kaderden we vooraf in nauwe afstemming en goede onderlinge samenwerking met de klant per dienst de doelgroepen af. Samen met een castingbureau zochten we vervolgens geschikte modellen die, samen met adviseurs van nemassdeboer en haar dochterondernemingen, in beeld zijn vastgelegd, in vooraf bepaalde settings. De strakke planning, organisatie en coördinatie van de 2-daagse fotoshoot op 11 verschillende locaties viel onder onze verantwoordelijkheid en leverde nemassdeboer prachtige beelden op die een perfecte afspiegeling zijn van zowel de bedrijven binnen de groep, als de diverse klantenkring. 

Forse migratie van extensieve hoeveelheid webpagina’s
Voor nemassdeboer ontwikkelde Gold bijna 3.000 webpagina’s en migreerde oude content naar de nieuwe website. Bestaande teksten zijn door ons herzien en/of geredigeerd naar moderne content die past bij de huidige NDB groep. Op de nieuwe website maakte onze web developer koppelingen met de makelaarstak waardoor het aanbod van objecten en woningen dagelijks wordt ververst. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met een hypotheektool zodat websitebezoekers hun hypotheeklasten online kunnen berekenen.