BQ Duiker, sterk in transport en hijswerk.

Via connecties van kennissen van klanten en familie druppelen mooie opdrachten bij ons binnen. Transportbedrijf BQ Duiker was er daar een van. BQ Duiker is gespecialiseerd in exceptioneel vervoer, dedicated transport en (binnenstedelijk) hijswerk. Een interessante klant met een interessante wens: een nieuwe website. 

Magnifieke wagenpark op professionele wijze in beeld gebracht
BQ Duiker beschikt over een vlezige voorraad gloednieuwe en hypermoderne wagens waar ze met recht trots op zijn. Het wagenpark bestaat onder meer uit (semi)diepladers, vrachtwagens en bakwagens met autolaadkraan, (uitschuifbare) opleggers en open en gesloten vrachtwagens. Het leed geen twijfel: het wagenpark moest te zien zijn op de nieuwe website. Gold regelde en coördineerde de fotoshoot waarbij alle auto's zijn gefotografeerd. Daarnaast legden we op meerdere locaties in Nederland de bedrijfsactiviteiten van BQ Duiker vast op de gevoelige plaat. Deze beelden ondersteunen de geschreven content en leggen de nadruk op BQ Duiker's USP's. 

SEO-proof content 
Om de online vindbaarheid te vergroten, is er veel aandacht besteed aan de creatie van landingspagina’s per dienst die we op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek hebben geschreven. Daarmee verkrijgt BQ Duiker een vooraanstaande plaats in de Google zoekmachine. Verder is alle bestaande content herschreven en opgefrist.