Bond Administratie | Advies, een hart voor uw zaak.

Bond Administratie | Advies – in 1977 opgericht als een vooral betrokken boekhoudkantoor – is anno 2020 uitgegroeid tot een professionele sparringpartner en aanbieder van efficiënte (digitale) oplossingen voor administratieve processen.

Uitdaging
In de eerste plaats klopte Bond aan bij Gold voor een nieuwe website. Tevens was er de wens om zichtbaarder en vooral toegankelijker te worden. Met de tijd is er lokaal het beeld ontstaan dat Bond de accountant zou zijn voor 'de grote jongens'. Bond leek, waarschijnlijk door de eigen omvang, vooral de groeiende mkb’ers te bedienen. Dat klopt niet. Bond ontzorgt, adviseert en begeleidt honderden zzp’ers. Bond is er voor iedereen.

Oplossing
In verschillende sessies zochten Gold en Bond samen naar de verbindende kracht van het gerenommeerde kantoor. De teamleden van Bond zijn nagenoeg allemaal geboren en getogen Volendammers en het klantbestand bestaat grotendeels uit lokale en regionale bedrijven. De onderlinge banden zijn mede daarom heel sterk. Juist die persoonlijke betrokkenheid spreekt ondernemers aan en verbindt ze voor decennia aan Bond.

Gold presenteerde meerdere creatieve kapstokken, waarna uiteindelijk is gekozen voor de slogan “een hart voor uw zaak”. De oneliner onderstreept de belangrijkste USP en sluit eveneens goed aan op de bescheiden bedrijfscultuur die Bond kenmerkt. 

“Een hart voor uw zaak” prijkt inmiddels ook op het exterieur van het bedrijfspand aan de Julianaweg in Volendam (ontwerp én uitvoering door Gold). Tevens wordt de nieuwe slogan gebruikt als afsluiter van diverse publicaties, bijvoorbeeld onder alle zakelijke blogs die Gold ontwikkelt voor Bond. Deze content is nodig om de online aanwezigheid te vergroten en de ‘drempel’ voor ondernemers naar Bond te verkleinen. Gold schrijft de artikelen, publiceert deze op social media en natuurlijk op de fonkelnieuwe website!

Zonder afbreuk te doen aan de huidige huisstijl, hebben we voor de nieuwe website een eigentijds lettertype en een multifunctioneel kleurenpallet geïntroduceerd. Gold ontwikkelde alle content; alle teksten zijn door ons geschreven, we fotografeerden op creatieve wijze het bedrijfspand en verzorgden professionele profielfoto’s voor alle teamleden (niet onbelangrijk als je online persoonlijk wilt worden ;-).