Dit is wat we doen, wat we willen, waar we goed in zijn en waar we beter in willen worden.

Logo's en huisstijlen

Logo's en huisstijlen

Gold heeft een passie voor het ontwerpen van logo's en huisstijlen. Gold creëert unieke identiteiten, op het snijvlak van creativiteit en functionaliteit. Met een uitstraling die aansluit bij uw bedrijfscultuur en -imago. Maar wel altijd vernieuwend, met obsessieve aandacht voor detail.

Webdesign

Webdesign

Onze websites zijn fraai, snel, goed vindbaar, makkelijk te onderhouden en dragen bij aan het succes van uw onderneming. Uiteraard smartphone- en tabletproof. Plan van aanpak, webdesign, productie, tekst, fotografie, domeinnamen, hosting, bezoekersstatistieken en meer.

Brochures & Folders

Brochures & Folders

Gold ontwikkelt bedrijfsbrochures, die effectief communiceren waar u voor staat en waar u in uitblinkt. Wij graven ons diep in in uw organisatie, uw klanten en uw doelstellingen. Om vervolgens een brochure, offertemap of portfolio voor u te ontwikkelen. Inclusief fotografie, teksten en drukwerk.

Beheer & Onderhoud

Beheer & Onderhoud

Vanuit het Content Management Systeem (CMS) plaatst u in een handomdraai projecten, nieuws en andere informatie op uw website én social media; een kind kan de was doen. Ons CMS is zeer gebruiksvriendelijk en fool-proof. Heeft u zelf geen tijd? Dan doen wij het voor u.

Fotografie

Fotografie

Gold werkt samen met ervaren fotografen die u voorzien van professionele fotografie. Denk hierbij aan projectfotografie op locatie, portretfotografie van uw teamleden, productfotografie, reportages van werk in uitvoering of bijvoorbeeld fotografie van uw vaklieden op de werkvloer.

Tekst

Tekst

Gold werkt samen met tekstschrijvers die toveren met woorden. Informatief, redactioneel, commercieel. Voor websites, brochures, advertenties, boeken, begrotingen of social media. Copywriters die uw verhaal vertalen naar strategische communicatie. Geen woord te veel of te weinig, tot in de puntjes verzorgd.

Artist impressions

Artist impressions

Onze partner Dick de Boer produceert fotorealistische 3D-presentaties, beter bekend als artist impressions. Voor verkoopdoeleinden t.b.v. woningen of bedrijfsruimtes, maar ook voor vergunningaanvragen, planpresentaties, gebiedsontwikkeling, productvisualisaties, animaties of video's.

Hosting & Domeinnamen

Hosting & Domeinnamen

Onze partner WMTL registreert uw domeinnamen, regelt uw hosting, ontzorgt bij eventuele verhuizingen en coördineert een soepele lancering van uw website. WMTL is trouwens ook de partij die uw site en beheercentrum programmeert en uw bezoekersstatistieken beheert.

Drukwerk & Printwerk

Drukwerk & Printwerk

Gold levert allerhande print- en drukwerk. Van briefpapier, enveloppen en visitekaartjes tot brochures en offertemappen. De ene keer razend snel, de andere keer aantrekkelijk geprijsd, de volgende keer van topkwaliteit. Gold kent de weg in drukkersland en biedt altijd een passende oplossing.

Vindbaarheid

Vindbaarheid

Zoekmachine-optimalisatie is een vak en de materie verandert dagelijks. Daarom werkt Gold samen met partners die dag-in-dag-uit bezig zijn met SEO, SEA en Google Analytics. Met Gold haalt u het maximale rendement uit uw website en Adwords-budgetten.

Social Media

Social Media

Gold zorgt voor de inrichting van uw social accounts en biedt ondersteuning bij het beheren ervan. Tevens adviseren wij over het wel/niet inzetten van Linkedin, Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest, Google+ en andere media. Met Gold loopt u niet in 7 sociale sloten tegelijk.

Meer

Meer

Gold bouwt webshops, ontwikkelt advertenties, verstuurt email-nieuwsbrieven en denkt mee over allerlei vraagstukken. Moet u bijvoorbeeld energie steken in 'the next big thing'? Gold is uw sparringpartner, uw klankbord, uw 'full service' reclamebureau.